Акції / Акція – "Шестикамерний профіль за ціною п'ятикамерного профілю"!

Акція – "Шестикамерний профіль за ціною п'ятикамерного профілю"!

Зробити свій будинок теплішим і при цьому заощадити. Завдання не просто, але сьогодні це можливо. Компанія ТОВ «Віконний центр» у місті Київ дбає про те, щоб Ви могли зробити свій будинок затишним та теплим вже сьогодні, тому з 22 лютого 2018 року пропонує своїм клієнтам скористатися акційною пропозицією, а саме встановити пластикове вікно із шестикамерного профілю за ціною п'ятикамерного. Дана пропозиція актуальна для нової профільної шестикамерної системи « Steko ».

Усі ми знаємо, що завод-виробник металопластикових вікон "Стеко" є лідером віконного ринку України. Постійна якість та турбота про своїх клієнтів, ось головні пріоритети компанії. Тому встановлюючи пластикове вікно «Стеко» Ви можете бути впевнені у їхній надійності та довговічності. Профільні системи "Стеко" спеціально адаптовані для кліматичних умов України. Профілі екологічно чисті та не шкодять здоров'ю, а також мають гарантійний термін у 7 років, європейський дизайн та якісну фурнітуру. Унікальний продукт – профіль «Стеко С600», підходить як для квартир, так і для приватних будинків з автономним опаленням. Має високу шумо та теплоізоляцію. Незамінний, якщо Ваші пластикові вікна у Києві виходять на галасливу або північну сторону, підійдуть для дитячої кімнати. Встановивши пластикове вікно під час акції в компанії ТОВ «Віконний Центр» - «Шестикамерний профіль за п'ятикамерною ціною» Ви колосально заощадите на опаленні та кондиціонуванні. Ваші нові вікна окуплять себе вже за півтора роки. Погодьтеся це дуже вигідне вкладення.


Акційний профіль має ширину монтажу 70 мм, шість камер і товщину зовнішньої стінки 2,7 мм. Профіль дуже теплий і має коефіцієнт опору теплопередачі R=0.85 m2K/Bт. Він на 7% тепліший, ніж п'ятикамерний профіль.


Встановлюючи пвх-вікно за акцією «Шестикамерний профіль за ціною п'ятикамерного», Ви також можете отримати енергозберігаючий або мультифункціональний склопакет у подарунок , отримавши справжнє тепле вікно. Щоб не упустити цю можливість ми пропонуємо Вам скористатися розстрочкою на три місяці без банку та переплат або програмою IQ energy , яка дозволить Вам повернути до 35% вартості Ваших нових вікон.


Підходьте до вибору вікна правильно. Вибирайте теплі вікна взимку. Пам'ятайте про переваги зимового монтажу. Отримуйте максимум вигоди за мінімальних витрат. Більш детальну інформацію про акції компанії ТОВ «Віконний центр» Ви можете отримати, звернувшись на один з наших офісів або за телефонами, вказаними на сайті. Поспішайте, термін дії акції обмежений. Записуйтесь на замір уже сьогодні.


Лютий 23, 2018 21:03 • Переглядів: 1525